Uusi kevätmenu

Kevään sesonkimenumme inspiraationa ovat italialaisen, skandinaavisen ja ranskalaisen keittiön maut sulautuneena kepeän kauniisti toisiinsa. Raaka-aineissa pääroolin saa kevätsesongin kasvikset, kuten parsa, uudet perunat, marjat ja monipuoliset yrtit. Listalla on tuttuun tapaan laadukasta sesongin saalista kalakauppiaaltamme ja kotimaisia lihoja lähialueen tuottajilta. Ruoan filosofia ja makumaailma nojaa vahvasti makumuistoihin ja nostalgiaan. Kaikki valmistettuna kuitenkin ei kaavoihin kangistuneina, vaan freshillä otteella ja omalla tvistillämme. Listalta huokuu rakkaus klassikoita kohtaan toteutettuna meidän innovaatiivisella intohimolla sekä ammattitaidolla. Laadukkaita viinejä, upeita cocktaileja sekä muita virvokkeita unohtamatta!

Kevään viinivalikoimamme koostuu pääsääntöisesti ranskalaisista ja italialaisista viineistä, joista suurin osa on vegaanisia. Kevään viinivalikoimassa todella tuoksuu, maistuu ja tuntuu kevät: Trooppista hedelmää, sitruksisuutta, kukkaisuutta, marjaisuutta ja mineraalisuutta. Viinit ovat virkistäviä ja hurmaavat elävyydellään.

Meillä voit istua iltaa pitkän kaavan mukaan nautiskellen maistelumenun viinipaketteineen, syödä rennosti pizzan tai pastan tai pyörähtää lasillisella ja ottaa kyytipojaksi esimerkiksi tomaattibruschetan tai valikoiman juustoja vastapaistetun talon kiviarinaleivän kera. Neljän ruokalajin maistelumenu tarjoaa listalta kaksi alkuruokaa, yhden pääruuan ja yhden jälkiruuan. Ruoat voit joko valita itse tai pyytää keittiön parhaat palat -yllätysmenun. Prestige maistelumenu mahdollistaa upean viiden ruokalajin makumatkan Mimosan Aidon makumaailmaan. Voit valita vapaasti listalta kaksi alkuruokaa, joita seuraa väliruoka. Väliruoan jälkeen on luvassa valinnainen pääruoka ja kruunuksi jälkiruoka. Myös tästä menusta on saatavilla yllätysmenu, jossa tarjoilemme keittiön suosituksia.

Menuiden seuraksi suosittelemme ruokiin sopivaa sommelierin suunnittelemaa viinipakettia, tarjoilijan suositusviinejä laseittain tai ruokiin sopivia viinejä pulloittain. Annokset voi tilata myös jaettaviksi pöytäseurueen kesken.

Tervetuloa keväiselle makumatkalle!