Fresh Food Kitchen Menu

Tarjoilemme konstailematonta sesonkiruokaa parhaista raaka-aineista – ammattitaidolla valmistettuna.  Ruokalistamme uudistuu sesonkien mukaan, joten aina on jotain uutta ja herkullista maisteltavaa. Raaka-aineet keittiöömme tulevat meille pääsääntöisesti lähialueen tuottajilta- ja toimijoilta. Tarjoilemme vaihtuvaa maistelumenuuta, innovatiivisia alkuruokia, herkullisia pääruokia ja suussa sulavia jälkiruokia. Meillä voit viettää rentoa iltaa pitkän kaavan mukaan nautiskellen useammasta ruokalajista upeiden viinien sekä laadukkaiden cocktailien siivittämänä tai voit piipahtaa pikaisella pastalla tai nautiskella baarimme upeista sesonkicocktaileista sekä viineistä sellaisenaan. Iltakeittiömme antimet on tarjolla perjantaisin klo 16-21 ja lauantaisin klo 13-21. Baari palvelee molempina päivinä klo 22 saakka.

Sesonkimaistelumenumme mahdollistaa upean viiden ruokalajin makumatkan Mimosan Aidon makumaailmaan. Menuuseen kuuluu kolme alkuruokaa, pääruoka sekä jälkiruoka. Voit valita liha-, kala-, kasvis- tai vegaanisen menun. Ilmoitattehan meille ennakkoon mahdolliset ruokavaliot sekä allergiat pöytävarauksen yhteydessä. Menuiden seuraksi suosittelemme tarjoilijan suositusviinejä laseittain tai pulloittain.

SESONKIMAISTELUMENU 59€
Viiden ruokalajin maistelumenu sisältäen kolme alkuruokaa, pääruoan ja jälkiruoan.


Kysy menulle suositusviinejä laseittain ja pulloittain!

Maistelumenu

VIIDEN RUOKALAJIN SESONKIMAISTELUMENU 59€
Voit valita liha-, kala-, kasvis- tai vegaanisen menun

MENU KALA
Merilohisashimi tuoreesta merilohesta kalakauppiaaltamme, sitruunamarinoitua rapeaa retikkaa ja japanilaista shisoa
(m, g, sis. kananmuna)
Vihreää parsaa, bearnaisekastiketta & vesikrassisalaattia
(l, g, sis. kananmuna ja maapähkinä)
Keväinen tartar paahdetusta juuriselleristä, rapeita sipuleita, maapähkinää sekä kevään yrttejä
(veg, g, sis. maapähkinä)
Kauden kalaa
Sesongin saalista kalakauppiaaltamme sahrami beurre blanc -kastikkeella, pientä perunaa, sokeriherneitä, fenkolia ja kevätsipulia
(l, g, sis. manteli)
Sitruunaposset
Sitruunainen samettinen jälkiruoka kevyellä karamellikuorrutteella tarjoiltuna tuoreesta sitruunasta
(l, g)

MENU LIHA
Merilohisashimi tuoreesta merilohesta kalakauppiaaltamme, sitruunamarinoitua rapeaa retikkaa ja japanilaista shisoa
(m, g, sis. kananmuna)
Vihreää parsaa, bearnaisekastiketta & vesikrassisalaattia
(l, g, sis. kananmuna ja maapähkinä)
Keväinen tartar kotimaisesta naudan sisäfileestä, rapeita paahdettuja sipuleita ja maapähkinää sekä kevään yrttejä
(m, g, sis. maapähkinä)
Karitsaa & Risotto Milanese
Ylikypsää kotimaista karitsanpaistia ja punaviinikastiketta, seuranaan sahramirisottoa sekä sitruunamarinoitua vihreää parsaa
(l, g)
Sitruunaposset
Sitruunainen samettinen jälkiruoka kevyellä karamellikuorrutteella tarjoiltuna tuoreesta sitruunasta
(l, g)

MENU VEGAANINEN
Avocadosashimi, sitruunamarinoitua rapeaa retikkaa ja japanilaista shisoa
(veg, g)
Keväinen tartar paahdetusta juuriselleristä, rapeita sipuleita, maapähkinää sekä kevään yrttejä
(veg, g, sis. maapähkinä)
Paahdettua ja marinoitua paprikaa täyteläisellä romescokastikkeella, paahdettua valkosipulia
(veg, g, sis. maapähkinä)
Salvia-linguine
Linguinepastaa ja salviaa vegaanisella juustokastikkeella
(veg, g)
Gelatoa
eli italialaiseen tapaan valmistettua artesaanijäätelöä
Valitse annokseen 1-2 makua vanilja, banaani, passion, limoncello, pistaasi, manteli (veg, g)

MENU KASVIS
Avocadosashimi, sitruunamarinoitua rapeaa retikkaa ja japanilaista shisoa
(m, g, sis. kananmuna)
Vihreää parsaa, bearnaisekastiketta & vesikrassisalaattia
(l, g, sis. kananmuna ja maapähkinä)
Paahdettua ja marinoitua paprikaa täyteläisellä romescokastikkeella, paahdettua valkosipulia ja parmesanjuustoa
(l, g, sis. maapähkinä)
Salviapasta
Tuorepastaa salvialla, valkosipulilla, parmesaanilla ja pecorinolla
(l, saatavilla g)
Sitruunaposset
Sitruunainen samettinen jälkiruoka kevyellä karamellikuorrutteella tarjoiltuna tuoreesta sitruunasta
(l, g)


Alkuruoat

Merilohisashimi tuoreesta merilohesta kalakauppiaaltamme, sitruunamarinoitua rapeaa retikkaa ja japanilaista shisoa 15€
(m, g, sis. kananmuna, saatavilla kasvis ja veg)

Vihreää parsaa, bearnaisekastiketta & vesikrassisalaattia 14€
(l, g, sis. kananmuna ja maapähkinä)

Keväinen tartar kotimaisesta naudan sisäfileestä, rapeita paahdettuja sipuleita ja maapähkinää sekä kevään yrttejä 15€
(m, g, sis. maapähkinä, saatavilla veg)

Paahdettua ja marinoitua paprikaa täyteläisellä romescokastikkeella, paahdettua valkosipulia ja parmesanjuustoa 14€
(l, g, sis. maapähkinä, saatavilla veg)

Pehmeää burrataa, punaista tomaattipestoa, basilikaa, pinjansiemeniä ja oliiviöljyä sekä paahdettua talon kiviarinaleipää 15€
(saatavilla g)

+Talon kiviarinaleipää & voita 4€
(l, saatavilla veg)

+Vihreä salaatti 6€
(l, g, saatavilla veg)

Pääruoat

Salviapasta
Tuorepastaa salvialla, valkosipulilla, parmesaanilla ja pecorinolla
18€
+ Paistetut jättikatkaravun pyrstöt 8€
(l, saatavilla g ja veg)

Kauden kalaa
Sesongin saalista kalakauppiaaltamme sahrami beurre blanc -kastikkeella, pientä perunaa, sokeriherneitä, fenkolia ja kevätsipulia
28€
(l, g, sis. manteli)

Karitsaa & Risotto Milanese
Ylikypsää kotimaista karitsanpaistia ja punaviinikastiketta, seuranaan sahramirisottoa sekä sitruunamarinoitua vihreää parsaa
29€
(l, g)

Insalata Caprese premium
Bufala mozzarellaa, kirsikkatomaattia, rapeaa salaattia ja yrttejä, taggiascaoliivia, saksanpähkinää, tummaa balsamicoa ja basilikapestoa
22€
(g, sis. saksanpähkinä, saatavilla l ja veg)
+ Ilmakuivattua prosciutto crudo kinkkua 4€

Jälkiruoat

Sitruunaposset
Sitruunainen samettinen jälkiruoka kevyellä karamellikuorrutteella tarjoiltuna tuoreesta sitruunasta 14€
(l, g)

Crêpes Suzette
Ranskalainen paistettu ohukas appelsiini-cointreau-voikastikkeella ja vaniljakermalla
14€
(l, sis. kananmuna, manteli)

Gelatoa
eli italialaiseen tapaan valmistettua artesaanijäätelöä 8€
Valitse annokseen 1-2 makua espresso (sis.maito, g), vanilja, banaani, passion, limoncello, pistaasi, manteli (veg, g)