Ryhmät ja yksityistilaisuudet

Juhlat, illanvietot, kokoukset, tyhy-päivät, take away


Juhlat, tyhy-päivät & illanvietot

Tervetuloa tunnelmalliseen ravintolaamme viettämään rennot ja herkulliset juhlat upeiden kauden makujen, laadukkaiden juomien ja aidon palvelun siivittämänä!

Yllätykselliset illalliset niin pienille kuin isoille seurueille

Suositut sesonkimaistelumenut herkulliseen juhlaan perjantai-iltaisin sekä lauantaisin

4 ruokalajin yllätysmenu & keittiön tervehdys 49e/hlö

5 ruokalajin yllätysmenu & keittiön tervehdys 59e/hlö

+ talon kiviarinaleipää & voita pöytään 8e/pikkulimppu (2-4:lle)

+ sommelierin suunnittelema viinipaketti menulle 39/49e/hlö

Yllätysmenujen sisällöt loihdimme listamme parhaista paloista ja menuissa huomioimme aina osallistujien erityisruokavaliot sekä allergiat.

Varman päälle

Voitte myös valita mieluisat ruoat listaltamme juhlaanne. Jotta palvelumme olisi mahdollisimman sujuvaa, niin toivomme, että yli kahdeksan hengen seurueet ilmoittavat menuut ravintolalle ennakkoon ja yli 10 hengen seurueet valitsevat ravintolalle ennakkoon ilmoitetun yhtenäisen menuun. Yhtenäisissä menuissa huomioimme aina osallistujien erityisruokavaliot sekä allergiat yksilöllisesti.

Varauksen teko

Voit tehdä pöytävarauksen (alle 7hlö) ja pöytävaraustiedustelun (yli 7hlö) juhlaanne kohdasta VARAA PÖYTÄ

Mainitsethan varauksen yhteydessä, mikäli haluatte nauttia yllätysmenun sekä huomioitavat allergiat ja erityisruokavaliot.


Yksityistilaisuudet

Tunnelmallinen ravintolamme on myös varattavissa yksityistilaisuuksiin!

Pikkujoulut, firman juhlat, perhejuhlat tai muu juhlan paikka! Tarjoamme upeat puitteet, herkulliset tarjoilut sekä lämminhenkisen palvelun onnistuneeseen iltaan.

Varaus sisältää tilan, ruokatarjoilun sekä henkilökunnan. Ravintolan monipuolinen baari vaihtuvine viineineen sekä drinkkeineen ja muine virvoitusjuomineen on avoinna tilaisuuden ajan. Tarjottavat voimme katsoa yhdessä juhlaanne sopivaksi. Laita sähköpostia tai jätä yhteydenotto, niin suunnitellaan lisää.


Take Away

Tarjoamme take awayllä lounasta, napolilaista pizzaa ja a la carte annoksia. Teemme ruokaa mahdollisuuksien mukaan myös isommille ryhmille take away periaatteella 150 henkilöön asti. Valmistamme ja pakkaamme ruoat valmiiksi noudettavaksi ravintolalta. Tarjottavat voimme katsoa yhdessä tilaisuuteen sopivaksi. Laita sähköpostia info@mimosanaito.fi tai jätä yhteydenotto, niin suunnitellaan lisää.