Juomat

Viinit, cocktailit ja muut virvokkeet


Viinit

Viinivalikoimamme elää sesonkien sekä ruokalistan mukaan. Rakastamme hyviä viinejä ja rakastamme erilaisia viinejä. Suurin osa viineistämme tulee Italiasta, muita erinomaisia viinimaita unohtamatta. Napolilaisten pizzojemme sekä italialaisten alkupalojen seuraksi suosittelemme kokeilemaan pirskahtelevaa Lambrursco punaviiniä, joka valloittaa marjaisuudellaan ja rohkeudellaan. Maistelumenuun kanssa suosittelemme nautiskelemaan viinipaketin, jonka maistelemalla saa hyvän läpileikkauksen tämän hetken valikoimastamme. Järjestämme myös viinitastingeja tilauksesta.


Cocktailit ja muut virvokkeet

Cocktailit valmistamme filosofiamme mukaan laadukkaista raaka-aineista ja ammattitaidolla. Valikoimassamme on unohtumattomia klassikoita sekä raikkaita uutuuksia sesonkien mukaan.

Gin Basil Smash on suosikki. Basilikan, sitruunan ja ginin raikas makumaailma viilentää kesäpäivänä tai tuo kesän tuulahduksen talven kylmyyden keskelle juuri silloin kun sitä eniten tarvitsee.

Italialaisen perinteen mukaan ateria on kiva päättää limoncelloliköörillä tai liekitetyllä Sambuca con la moscalla. Liekitettävä sambuca tarjoillaan kolmen kahvipavun kanssa, jotka edustavat terveyttä, onnea ja vaurautta. Myös hyvän viskin ystävä löytää meiltä muutaman erinomaisen vaihtoehdon.

Olutvalikoimamme elää ja vaihtele sesonkien mukaan. Meiltä löytyy niin ulkomaisia erikoisoluita kuin kotimaisten pienpanimoiden tuotteita.