Juomat

Viinit, cocktailit ja muut virvokkeet


Viinit

Viinivalikoimamme elää sesonkien sekä ruokalistan mukaan. Rakastamme hyviä viinejä ja rakastamme erilaisia viinejä. Valikoimassamme on viinejä useammasta eri maasta, aina vastuullisilta viinitaloilta, niin pienemmiltä kuin isommilta. Valitsemme viinit sesongin mukaan ja sommelier on suunnitellut viinilistamme tukemaan ruokalistaa. Tykkäämme pitää asiat selkeinä, joten meiltä löytyy kahden hintaisia viinejä; hieman edullisempia sekä prestige viinejä. Valikoimassamme on myös kuohuvaa, samppanjaa sekä jälkiruokaviinejä. Myös talon viinit vaihtuvat, ettei homma kävisi tylsäksi. Talon viinit valitsemme tarkoin; talon viinin tulee olla laadukas ja sesongin- sekä suunmukainen. Järjestämme viinitastingeja tilauksesta.


Cocktailit ja muut virvokkeet

Cocktailit valmistamme filosofiamme mukaan laadukkaista raaka-aineista ja ammattitaidolla. Valikoimassamme on unohtumattomia klassikoita sekä raikkaita uutuuksia sesonkien mukaan.

Gin Basil Smash on suosikki. Basilikan, sitruunan ja ginin raikas makumaailma viilentää kesäpäivänä tai tuo kesän tuulahduksen talven kylmyyden keskelle juuri silloin kun sitä eniten tarvitsee. Italialaisen perinteen mukaan ateria on kiva päättää limoncelloliköörillä tai liekitetyllä Sambuca con la moscalla. Liekitettävä sambuca tarjoillaan kolmen kahvipavun kanssa, jotka edustavat terveyttä, onnea ja vaurautta. Myös hyvän viskin ystävä löytää meiltä muutaman erinomaisen vaihtoehdon.

Olutvalikoimamme elää ja vaihtele sesonkien mukaan. Meiltä löytyy niin ulkomaisia erikoisoluita kuin kotimaisten pienpanimoiden tuotteita.