MEILLE TÖIHIN

Tunnetko kuuluvasi meidän tiimiin?
Laita avoin hakemus Mimosalle info@mimosanaito.fi, niin keskustellaan lisää!

Avoimet työpaikat

Haluaisitko tulla mukaan meidän huipputiimiin kokkailemaan?

Etsimme Mimosan Aitoon

KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ NOIN VUODEN SIJAISUUTEEN
(kuukausipalkka + lisät, aloitus elokuun alkuun mennessä)
sekä
KOKKIA KOKOAIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN
(kuukausipalkka + lisät, aloitus sopimuksen mukaan)
mahdollisuus tehdä myös 90h/ 3 viikkoa tuntipalkalla

TAIDOT? Haussa on kokki, joka nauttii kiireisestä serviisistä ja hoitaa keittiön normaalit toiminnat sujuvasti ja nauttii napakasta työtahdista. Tehtävää on keittiössä monenlaista: Valmistamme arkisin huipputasokasta ja palkittua lounasta ja viikonloppuisin hemmottelemme vierailijoitamme sesongeittain vaihtuvilla maistelumenuilla sekä napolilaistyylisillä pizzoilla. Odotamme sinulta kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Vuoropäällikön työtehtäviin kuuluu myös keittiön tilausten tekeminen sekä tiimin johtaminen, ohjaaminen ja sparraaminen! Vuoropäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti keittiön toimintojen sujuvuudesta yhdessä yrittäjän kanssa.

RUOKA INTOHIMONA? Suhtaudumme ruoanlaittoon sekä asiakaskokemukseen intohimoisesti ja pieteetillä. Arvostamme aitoa, puhdasta, maukasta, itse alusta asti valmistettua ruokaa. Välitämme aidosti siitä, mitä teemme ja millaisen kokemuksen vieraamme meillä saavat niin ruoan, palvelun kuin kokonaisvaltaisen kokemuksen puolesta. Samaa intohimoa ja ammattiylpeyttä toivomme myös sinulta.

HYVÄ TYYPPI? Asenne ratkaisee. Teemme töitä tiiviissä ja positiivisessa työyhteisössä, hyvällä fiiliksellä, ammattitaidolla ja tekemisen meiningillä. Odotamme myös sinulta vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta.

MEILLE KANNATTAA TULLA TÖIHIN KOSKA
Meillä on loistava työporukka ja töissä on oikeasti kivaa!
Meillä on loistavat ateriaedut
Yksityinen ravintola antaa mahdollisuuden joustavaan työvuorosuunnitteluun ja omat toiveet vapaiden suhteen huomioidaan
Joka kolmiviikkoisjaksoon suunnitellaan yksi vapaa viikonloppu
Teemme keskimäärin viikossa 4 työpäivää ja 3 olemme vapaalla
Työ on vaihtelevaa ja jokaisen vahvuudet huomioivaa
Palkka on parempi kuin tes
Teemme ruokaa rakkaudella ja intohimolla, itse alusta alkaen sesongin tuoreista raaka-aineista
Meillä saa käyttää omaa luovuuttaan
Pääset kehittämään taitojasi avoimessa ja hyväksyvässä työilmapiirissä
Välitämme aidosti asiakkaistamme ja työllämme on merkitystä
Meillä saa olla oma itsensä ja jokaista arvostetaan työyhteisön jäsenenä

TERVETULOA TIIMIIMME! Jos tunnet kuuluvasi joukkoon, lähetä vapaamuotoinen hakemus Mimosalle mahdollisimman pian, kuitenkin 12.5. mennessä info@mimosanaito.fi otsikolla ”VUOROPÄÄLLIKKÖ” tai ”KOKKI”

Aloitamme haastattelut heti.