MEILLE TÖIHIN

Tunnetko kuuluvasi meidän tiimiin?
Laita avoin hakemus Mimosalle info@mimosanaito.fi, niin keskustellaan lisää!

Avoimet työpaikat

KOKKI, MIN. 90h/3 viikko + LISÄT, SIJAISUUS NOIN 1 VUOSI

Aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Haluaisitko tulla mukaan meidän huipputiimiin kokkailemaan?

Etsimme Mimosan Aitoon

KOKKIA mukaan huippuhyvään tiimiimme. Työvuorot sijoittuvat ma-la välille ja ovat sekä aamu-, että iltavuoroja.

TAIDOT? Haussa on ammattitaitoinen kokki, joka hoitaa keittiön normaalit toiminnat sujuvasti ja nauttii napakasta työtahdista. Lounaalla valmistamme ruoat itse alusta alkaen ja tämä vaatiikin tekijältä niin taitoa kuin ripeää toimintaa. Viikonloppuiltaisin meillä tehdään napolilaistyylistä pizzaa, kauniita ja herkullisia alkuruokia sekä super maukkaita pääruokia ja makoisia jälkkäreitä. Kokemusta toivomme sinulla olevan ainakin parin vuoden verran vastaavanlaisista työtehtävistä sekä itseluottamusta haastavaan työhön. Talon tavoille kuitenkin oppii nopeasti, kun perusasiat ovat hallussa. Salipuolen taidot katsotaan eduksi.

RUOKA INTOHIMONA? Suhtaudumme ruoanlaittoon sekä asiakaskokemukseen intohimoisesti ja pieteetillä. Arvostamme aitoa, puhdasta, yksinkertaista, maukasta, itse alusta asti valmistettua ruokaa. Välitämme aidosti siitä, mitä teemme ja millaisen kokemuksen vieraamme meillä saavat niin ruoan, palvelun kuin kokonaisvalaisen kokemuksen puolesta. Samaa intohimoa ja ammattiylpeyttä vaadimme myös sinulta.

HYVÄ TYYPPI? Asenne ratkaisee. Teemme töitä tiiviissä ja positiivisessa työyhteisössä, hyvällä fiiliksellä, ammattitaidolla ja tekemisen meiningillä. Odotamme myös sinulta vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta.

MEILLE KANNATTAA TULLA TÖIHIN KOSKA

  • Meillä on loistava työporukka ja töissä on oikeasti kivaa!
  • Meillä on loistavat ateriaedut
  • Yksityinen ravintola antaa mahdollisuuden joustavaan työvuorosuunnitteluun ja omat toiveet vapaiden suhteen huomioidaan
  • Työ on vaihtelevaa ja jokaisen vahvuudet huomioivaa
  • Palkka on parempi kuin tes
  • Teemme ruokaa rakkaudella ja intohimolla, itse alusta alkaen sesongin tuoreista raaka-aineista
  • Meillä saa käyttää omaa luovuuttaan
  • Meillä saa olla oma itsensä ja jokaista arvostetaan työyhteisön jäsenenä

TERVETULOA TIIMIIMME! Jos tunnet kuuluvasi joukkoon, lähetä vapaamuotoinen hakemus Mimosalle asap info@mimosanaito.fi tai yhteydenotto -lomakkeen kautta.