Lounasmenu

Lounaalla tarjoilemme kahta päivittäin vaihtuvaa lämmintä ruokaa, joista toinen on aina vegaaninen vaihtoehto ja toinen liha-, kana-, tai kalavaihtoehto. Lounaaseen kuuluu runsas ja monipuolinen salaattibuffet, luomuleivät sekä kahvi ja tee. Valmistamme lounasruoat filosofiamme mukaan sesongin tuoreista raaka-aineista, freshillä otteella ja maussa säästelemättä. Lounaamme sai tunnustusta 2020, kun meidät äänestettiin Suomen parhaaksi lounaspaikaksi Edenredin järjestämässä kilpailussa, jossa asiakkaat saivat järjestää lempiravintolaansa Suomen laajuisesti. Tervetuloa astetta paremmalle lounaalle!

Lounas 13.6.-18.6.

Maanantai

KOKO BUFFET 12,50
molemmat pääruoat ja salaattibuffet

LIHA 11,30
Broileria & pastaa pestokastikkeessa kreikkalaisittain (l, saatavilla g)
Paistettua broileria, pastaa, kreikkalaista juustoa ja paahdettuja minitomaatteja talon punaisessa pestokastikkeessa, rucolaa

VEGE 10,90
Kroatian tofua (veg, g)
Paistettua tofua, makeaa paprikaa ja sipulia sekä maustekurkkua tomaatilla maustetussa täyteläisessä kaurakermakastikkeessa. Lisänä yrttiriisiä.

SALAATTIBUFFET 9,90
runsas ja raikas sesonkisalaattibuffet, kuuluu myös pääruokien lisukkeeksi

Tiistai

KOKO BUFFET 12,50
molemmat pääruoat ja salaattibuffet

LIHA 11,30
Malaysian chicken (m, g, sis.kalakastike)
Broileria malesialaisittain täyteläisessä, aromaattisessa ja raikkaassa sitruunaruoholla, limellä, punaisella chilillä ja inkiväärillä maustettua curryssa

VEGE 10,90
Thai falafelit & srirachamajoneesi (Sai Ua falafels) veg, g
Punaisella chilillä, inkiväärillä, kaffir limellä ja sitruunaruoholla maustettuja Aidon aitoja falafeleita thaikku tyyliin. Kastikkeeksi srirachalla maustettua majoneesia.

Jasmiiniriisi (veg, g)
kuuluu lisukkeeksi molempiin ruokiin

SALAATTIBUFFET 9,90
runsas ja raikas sesonkisalaattibuffet, kuuluu myös pääruokien lisukkeeksi

Keskiviikko

KOKO BUFFET 12,50
molemmat pääruoat ja salaattibuffet

LIHA 11,30
Pasta di Ahven (l, sis. kananmunaa, saatavilla g ja ilman kananmunaa)
Voissa paistettua puna-ahventa, katkarapuja, tilliä ja sitruunaa italialaisella mascarpone-valkoviinikastikkeella sekä tagliatelle nauhapastalla

VEGE 10,90
Parsakaali- härkispihvit, pottumuusi & tilli-jogurttikastike (pihvit veg, g, katso lisukkeiden allergiatiedot alta)
Maukkaat paistetut vegepihvit härkiksestä, parsakaalista, pinaatista ja tuoreista yrteistä. Kaveriksi pehmeää pottumuusia ja raikkaaksi kastikkeeksi perinteinen tilli-jogurttikastike.

Tilli-jogurttikastike (l, g, saatavilla veg)

Pottumuusi (veg, g)

SALAATTIBUFFET 9,90
runsas ja raikas sesonkisalaattibuffet, kuuluu myös pääruokien lisukkeeksi

Torstai

KOKO BUFFET 12,50
molemmat pääruoat ja salaattibuffet

LIHA 11,30
Kukkoa viinissä (l, g)
Ranskalainen Coq au vin Aidon tapaan. Punaviinissä haudutettua broileria kera pekonin, sipulin, herkkusienien ja tuoreen timjamin, höystettynä vielä lorauksella konjakkia. Bon Appetit! Lisukkeena tuoreilla yrteillä maustettua riisiä.

VEGE 10,90
Vegen chorizopasta (veg, saatavilla glut. pastaan, chorizo sis. vehnä)
Paistettua vegen chorizoa, pastaa, minitomaattia ja sipulia chili-tomaatti-kaurakermakastikkeessa, vegejuustoa ja rucolaa

SALAATTIBUFFET 9,90
runsas ja raikas sesonkisalaattibuffet, kuuluu myös pääruokien lisukkeeksi


Fresh food kitchen klo 16-21:30 (keittiö auki klo 21 saakka)

Annoksia listalta, maistelumenu, napolilaistyylisiä pizzoja, herkullisia jälkiruokia, viiniä, olutta ja muita virvokkeita.

Tervetuloa rentoutumaan ja viihtymään vieraaksemme!

Perjantai

KOKO BUFFET 12,50
molemmat pääruoat ja salaattibuffet

LIHA 11,30
Kesäpannu Salsa verde (m, g)
Paistettua naudan jauhelihaa lihakauppiaaltamme, paahdettua perunaa, kauden kasviksia ja vihreää salsa verdeä. Aidon salsa verdessä on reilusti tuoreita yrttejä ja sitruunaa.

VEGE 10,90
Punajuuririsotto & ”aura”fraiche (veg, g)
Italialaiseen tapaan valmistettua täyteläistä risottoa, jossa punajuuripyreetä, paahdettua punajuurta, valkoviiniä, rucolaa ja paahdettuja siemeniä. Annoksen kruuna vegen huijaus ”aura”fraiche.

SALAATTIBUFFET 9,90
runsas ja raikas sesonkisalaattibuffet, kuuluu myös pääruokien lisukkeeksi


Fresh food kitchen klo 16-22 (keittiö auki klo 21:30 saakka)

Annoksia listalta, maistelumenu, napolilaistyylisiä pizzoja, herkullisia jälkiruokia, viiniä, olutta ja muita virvokkeita.

Tervetuloa rentoutumaan ja viihtymään vieraaksemme!

Lauantai

Fresh food kitchen klo 13-22 (keittiö auki klo 21:30 saakka)

Annoksia listalta, maistelumenu, napolilaistyylisiä pizzoja, herkullisia jälkiruokia, viiniä, olutta ja muita virvokkeita.

Tervetuloa rentoutumaan ja viihtymään vieraaksemme!

Ruokalista viikko 11 (43)

Maanantai

KOKO BUFFET 12,50€
molemmat pääruoat ja salaattibuffet

LIHA 11,30€
Maissikuorrutettua broileria & aurajuusto fraiche (l, g)
Tuoreilla yrteillä ja valkosipulilla marinoituja, maissilastuilla kuorrutettuja ja uunissa rapeaksi paistettuja broilerin fileitä. Kastikkeeksi kylmä aurajuustolla maustettu fraiche.

Paahdettuja valkosipuliperunoita (veg, g)

Tuoreella valkosipulilla ja yrteillä maustettua paahdettua perunaa

Vihreä pestopasta tofulla & kauden kasviksilla (veg, saatavilla g)
Rucolasta ja basilikasta valmistettua sitruunaista pestoa, paistettua tofua, vegefetaa, minitomaattia, kesäkurpitsaa ja pastaa, nams!

SALAATTIBUFFET 9,90€
runsas ja raikas sesonkisalaattibuffet, kuuluu myös pääruokien lisukkeeksi

Tiistai

KOKO BUFFET 12,50€
molemmat pääruoat ja salaattibuffet

LIHA 11,30€
Ras el hanout maustettua paistettua naudan jauhelihaa, riisiä & kasviksia marokkolaisittain (m, g)

Aidon aromikkaalla ras el hanout -mausteseoksella maustettua paistettua naudan jauhelihaa lihakauppiaaltamme Hasulta, paistettua riisiä, karamellisoitua sipulia ja kauden kasviksia, tuoretta minttua

VEGE 10,90€
Aidon bataattikoftat, couscous & jogurttidippi (koftat veg, g)

Koftia eli paistettuja marokkolaisia pyöryköitä bataatista talon tapaan. Lisukkeena couscousta ja raikas jogurttidippi tuoreilla yrteillä.

Couscous (veg, saatavilla g)

Jogurttikastike (l, g, saatavilla veg)

Tuoreilla yrteillä ja sitruunalla maustettu raikas jogurttikastike

SALAATTIBUFFET 9,90€
runsas ja raikas sesonkisalaattibuffet, kuuluu myös pääruokien lisukkeeksi

Keskiviikko

KOKO BUFFET 12,50€
molemmat pääruoat ja salaattibuffet

LIHA 11,30€
Teriyaki-lihapullat & paistettuja sesongin kasviksia (m, g)

Paistettuja täyslihapullia sekä kauden kasviksia Aidon inkivääri-teriyakikastikkeessa, paahdettuja seesaminsiemeniä ja chilirenkaita

Jasmiiniriisi (veg, g)

VEGE 10,90€
Red curry fried rice (veg, g, sis.pähkinä)
Talon punaisella currylla, kaffir limellä ja limellä maustettua paistettua riisiä, kauden kasviksia, ananasta ja paahdettuja pähkinöitä

Chili-korianterimajoneesi (veg, g)

Punaisella chilillä ja tuoreella korianterilla höystettyä majoneesia

SALAATTIBUFFET 9,90€
runsas ja raikas sesonkisalaattibuffet, kuuluu myös pääruokien lisukkeeksi

Torstai

KOKO BUFFET 12,50€
molemmat pääruoat ja salaattibuffet

LIHA 11,30€
Valkosipulikanaa & cashew pähkinöitä (Kai phat met muang himphaan) M, sis.kalakastiketta ja pienen määrän vehnää

Valkosipulissa ja chilissä paistettua broileria ja kauden kasviksia sekä paahdettuja cashewpähkinöitä thaimaalaisessa kastikkeessa

VEGE 10,90€
Thai green tofu curry (veg, G)

Tofua ja kauden kasviksia thaimaalaisessa kaffir limellä, sitruunaruoholla, punaisella chilillä ja inkiväärillä maustetussa vihreässä kookoscurrykastikkeessa, tuoretta korianteria

Jasmiiniriisi (veg, G)

SALAATTIBUFFET 9,90€
runsas ja raikas sesonkisalaattibuffet, kuuluu myös pääruokien lisukkeeksi

Perjantai

KOKO BUFFET 12,50€
molemmat pääruoat ja salaattibuffet

LIHA 11,30€
Kukkoa viinissä (l, g)

Maukas ruokaklassikko, jossa mureaksi haudutettua broileria ranskalaisittain punaviinissä kera tuoreen timjamin, pekonin, herkkusienien ja sipulin, höystettynä vielä lorauksella konjakkia

VEGE 10,90€
Yrteillä täytetyt herkkusienet (veg, g, sis. maapähkinä ja manteli)
Tuoreilla yrteillä, valkosipulilla, pähkinällä ja mantelilla täytetyt, uunissa paahdetut herkkusienet

Yrttiriisi (veg, g)

aiolia (veg, g)

SALAATTIBUFFET 9,90€
runsas ja raikas sesonkisalaattibuffet, kuuluu myös pääruokien lisukkeeksi