Lounasmenu
Maanantaista perjantaihin klo 10:30-15 tarjoilemme kahta päivittäin vaihtuvaa lämmintä ruokaa, joista toinen on aina vegaaninen vaihtoehto ja toinen liha-, kana-, tai kalavaihtoehto. Lounaaseen kuuluu runsas ja monipuolinen sesonkisalaattibuffet, luomuleivät sekä kahvi ja tee. Valmistamme lounasruoat itse omassa keittiössämme, filosofiamme mukaan sesongin tuoreista raaka-aineista, freshillä otteella ja maussa säästelemättä. Lounaamme sai tunnustusta 2020, kun meidät äänestettiin Suomen parhaaksi lounaspaikaksi Edenredin järjestämässä kilpailussa, jossa asiakkaat saivat äänestää lempiravintolaansa Suomen laajuisesti. Myös vuosina 2021, 2022 ja 2023 sijoituimme TOP 10:n parhaan joukkoon. Tervetuloa astetta paremmalle lounaalle!
Lounas viikolle 17.11. – 23.11.
Maanantai
KOKO BUFFET 14,50
molemmat pääruoat ja salaattibuffet
LIHA 13,70
Naudan paistia, tuoretta mozzarellaa ja pennepastaa tomaattikastikkeessa (l, saatavilla g)
Yön yli haudutettua mureaa naudan paistia ja pennepastaa italialaisittain basilikalla ja valkosipulilla maustetussa tomaattikastikkeessa kokonaisista tomaateista, pehmeää mozzarellaa, parmesanraastetta ja tuoretta basilikaa
VEGE 13,70
Välimeren gnoccheja & vegen chorizoa (veg, sis. vehnä)
Perunagnoccheja ja paistettua vegen chorizoa Välimeren yrteillä ja tomaatilla maustetussa kaurakermakastikkeessa, vegejuustoa, aurinkokuivattua tomaattia ja pinaattia.
SALAATTIBUFFET 12,00
runsas ja raikas sesonkisalaattibuffet, kuuluu myös pääruokien lisukkeeksi
Lämpimästi tervetuloa!
Tiistai
KOKO BUFFET 14,50
molemmat pääruoat ja salaattibuffet
LIHA 13,70
Valkoviini-limebroileria & yrttipolentaa (l, g)
Paistettua broileria täyteläisessä ja raikkaassa limetti-valkoviinikastikkeessa, rucolaa
Yrttipolentaa (l, g, saatavilla veg)
Italialainen maissisuurimoista valmistettu muusin kaltainen maukas lisuke aateloituna tuoreilla yrteillä, kuuluu lisukkeesi molempiin
VEGE 13,70
Sienipannu (veg, g, lisuke saatavilla veg)
Timjamissa ja valkosipulissa paistettuja sieniä, karamellisoitua sipulia ja tuoretta pinaattia. Lisukkeena yrteillä maustettua kermaista polentaa – pyydäthän vegaanisen polentan kassalta.
SALAATTIBUFFET 12,00
runsas ja raikas sesonkisalaattibuffet, kuuluu myös pääruokien lisukkeeksi
Lämpimästi tervetuloa!
Keskiviikko
KOKO BUFFET 14,50
molemmat pääruoat ja salaattibuffet
LIHA 13,70
Indonesialainen beef rendang (m, g)
Mureaksi haudutettua naudan paistia indonesialaisittain aromaattisessa, sitruunaruoholla, kaffirlimellä, chilillä ja limellä maustetussa raikkaan täyteläisessä curryssa
Jasmiiniriisi (veg, g)
Kuuluu lisukkeeksi molempiin ruokiin
VEGE 13,50
Kaaliröstit & sitruunaruohomajoneesi (veg, g)
Tuoreella inkiväärillä ja kevyesti chilillä maustettuja paistettuja vegeröstejä kaalista. Lisukkeeksi jasmiiniriisiä ja kastikkeeksi sitruunaruoholla maustettua majoneesia.
SALAATTIBUFFET 12,00
runsas ja raikas sesonkisalaattibuffet, kuuluu myös pääruokien lisukkeeksi
Lämpimästi tervetuloa!
Torstai
KOKO BUFFET 14,50
molemmat pääruoat ja salaattibuffet
LIHA 13,70
Broileria ja pastaa Cacio e Pepe (l, saatavilla g)
Cacio e pepe eli juustoa ja pippuria. Paistettua broileria ja pastaa paahdetulla mustapippurilla, parmesanjuustolla ja pecorinojuustolla aateloidussa täyteläisessä kastikkeessa, rucolaa
VEGE 13,70
Melanzane alla parmigiana (italialainen munakoisopaistos) (veg, g)
Lasagnen tapaan valmistettu paistos munakoisolla, tomaattikastikkeella, vegaanisella mozzarellalla ja vegen parmesaanilla, basilikaa
SALAATTIBUFFET 12,00
runsas ja raikas sesonkisalaattibuffet, kuuluu myös pääruokien lisukkeeksi
Lämpimästi tervetuloa!
Perjantai
KOKO BUFFET 14,50
molemmat pääruoat ja salaattibuffet
LIHA 13,70
Aidon paistetut perinteiset täyslihapullat & pehmeän täyteläinen konjakkikermakastike (l, g)
Pottumuusi (l, g, saatavilla veg)
Aidon aitoa pottumuusia, kuuluu lisukkeeksi molempiin ruokiin
VEGE 13,70
Vegen ”currykana” -kastike (veg, g, muusi saatavilla veg)
Currymaustettuja soijasuikaleita ja paprikaa keltaisessa kaurakerma- currykastikkeessa. Lisukkeena pottumuusi, pyydäthän vegaanisen muusin kassalta.
SALAATTIBUFFET 12,00
runsas ja raikas sesonkisalaattibuffet, kuuluu myös pääruokien lisukkeeksi
Fresh food kitchen klo 16-22 (keittiö auki klo 21:00 saakka)
Napolilaistyylisiä artesaanipizzoja, maistelumenu, innovatiivisia ja herkullisia sesonkiannoksia listalta, laadukkaita viinejä, cocktaileja, olutta ja muita virvokkeita.
Tervetuloa rentoutumaan ja viihtymään vieraaksemme!
Lauantai
Fresh food kitchen klo 13-22 (keittiö auki klo 21:00 saakka)
Napolilaistyylisiä artesaanipizzoja, maistelumenu, innovatiivisia ja herkullisia sesonkiannoksia listalta, laadukkaita viinejä, cocktaileja, olutta ja muita virvokkeita.
Tervetuloa rentoutumaan ja viihtymään vieraaksemme!