Pikkujoulut Mimosan Aidossa

Tervetuloa tunnelmalliseen ravintolaamme viettämään rennot ja herkulliset pikkujoulut upeiden kauden makujen, laadukkaiden juomien ja aidon palvelun siivittämänä!

Joulusesongin menussa tarjoilemme perinteisiä sesongin raaka-aineita ja makumuistoja toteutettuna meidän tuoreella ja innovatiivisella otteella.

Yllätykselliset pikkujoulut niin pienille kuin isoille seurueille (1-70hlö)

Suositut sesonkimaistelumenut herkulliseen pikkujoulujuhlaan perjantai-iltaisin sekä lauantaisin

4 ruokalajin yllätysmenu & keittiön tervehdys 49e/hlö

5 ruokalajin yllätysmenu & keittiön tervehdys 59e/hlö

sommelierin suunnittelema viinipaketti menulle 35e/hlö

Yllätysmenujen sisällöt loihdimme listamme parhaista paloista ja menuissa huomioimme aina osallistujien erityisruokavaliot sekä allergiat.

Varman päälle pikkujoulut

Voitte myös vapaasti valita mieluisat ruoat listaltamme juhlaanne. Yli 8 hengen seurueiden toivomme ilmoittavan ruoat etukäteen ravintolaan.

Varauksen teko

Voit tehdä pöytävarauksen (alle 7hlö) ja pöytävaraustiedustelun (yli 7hlö) juhlaanne kohdasta VARAA PÖYTÄ

Mainitsethan varauksen yhteydessä, mikäli haluatte nauttia yllätysmenun sekä huomioitavat allergiat ja erityisruokavaliot.

Eksklusiiviset pikkujoulut

Tunnelmallinen ravintolamme on myös varattavissa yksityistilaisuuksiin!

Firman juhlat, perhejuhlat tai muu juhlan paikka! Tarjoamme upeat puitteet, herkulliset tarjoilut sekä lämminhenkisen palvelun onnistuneeseen iltaan.

Varaus sisältää tilan, ruokatarjoilun sekä henkilökunnan. Ravintolan monipuolinen baari vaihtuvine viineineen sekä drinkkeineen ja muine virvoitusjuomineen on avoinna tilaisuuden ajan. Tarjottavat voimme katsoa yhdessä juhlaanne sopivaksi. Laita sähköpostia tai jätä yhteydenotto, niin suunnitellaan lisää.