Kevät alkaa Mimosan Aidossa 19.4.

Uusi iltakevätmenu alkaa 19.4.

Kevään sesonkimenun inspiraationa ovat skandinaavisen, italialaisen ja ranskalaisen keittiön kevätsesongin raaka-aineet ja makumuistot. Kevään ruokalistalta löytyy kauden kalojen ja lihojen lisäksi runsaasti kasviksia eri tavoin valmistettuna.

Olemme surautelleet paprikasta romescokastiketta, jota tarjoilemme paahdetun ja marinoidun paprikan sekä paahdetun valkosipulin kera. Broccoliini taas kieriskelee täyteläisessä ja sopivan hapokkaassa bearnaisekastikkessa – Vinaigretessä pyöritelty vesikrassisalaatti tuo annokseen raikkautta ja pientä pippurisuutta. Avocado sekä merilohi ovat kietoutuneet shisoyrtin syleilyyn – sitruunamarinoitu retikka hoitaa annoksen rapean puolen. Kauden kala nauttii fenkolin, sokeriherneiden, pinaatin ja kevätsipulin raikkaasta seurasta, kun taas karitsa nojailee sitruunaisen parsasalaatin kylkeen. Ja koska situunat ovat aina lähellä sydäntä, päätimme tehdä niistä pieniä kippoja, joista tarjoilemme sesongin sitruunaisen jälkiruoan – sitruunapossetin.

Merilohi sekä sesongin kalasaalis tulee meille kalakauppiaaltamme A.P. Heiskaselta ja kotimainen karitsa paikallisilta tiloilta. Kaikki käyttämämme liha on aina kotimaista. Myös kasviksissa sekä muissa raaka-aineissa suosimme suomalaista ja aina saatavuuden mukaan käytämme paikallisia vihanneksia ja marjoja. Salaatit ja yrtit tulevat meille Kuusankoskelta Lehtosen Puutarhalta.

Kaikki ruoat on valmistettuna ei kaavoihin kangistuneina, vaan freshillä otteella ja omalla tvistillämme. Listalta huokuu rakkaus klassikoita ja aitoja makuja kohtaan toteutettuna meidän innovaatiivisella intohimolla sekä ammattitaidolla. Laadukkaita viinejä, upeita cocktaileja sekä muita virvokkeita unohtamatta! Meillä voit istua iltaa pitkän kaavan mukaan nautiskellen sesonkimaistelumenun viineineen, syödä rennosti pizzan tai pastan tai pyörähtää lasillisella ja ottaa kyytipojaksi esimerkiksi vastapaistettua talon kiviarinaleipää. Herkullinen idea on tilata pöytä täyteen alkuruokia ja nautiskella upeista sesonkien mauista joko yksin tai yhdessä jakaen! Baarimme tarjoilee laadukkaita cocktaileita, vaihtuvia sesonkiviinejä sekä muita virvokkeita herkkujen kylkeen sekä sellaisenaan nautittaviksi.

Tervetuloa nauttimaan keväisistä ruoista, viineistä ja coktaileista!