Avoin työpaikka: Kokki, vakituinen

KOKKI, VAKITUINEN
90-112,5h / 3 viikkoa

Haluaisitko tulla mukaan meidän huipputiimiin kokkailemaan?

Etsimme Mimosan Aitoon

KOKKIA mukaan huippuhyvään tiimiimme. Työvuorot sijoittuvat ma-la välille ja ovat sekä aamu-, että iltavuoroja.

TAIDOT? Haussa on kokki, joka hoitaa keittiön normaalit toiminnat sujuvasti ja nauttii napakasta työtahdista. Lounaalla valmistamme ruoat itse alusta alkaen ja tämä vaatiikin tekijältä niin taitoa kuin ripeää toimintaa. Viikonloppuiltaisin meillä tehdään napolilaistyylistä pizzaa, kauniita ja herkullisia alkuruokia sekä super maukkaita pääruokia ja makoisia jälkkäreitä. Kokemusta toivomme sinulla olevan ainakin parin vuoden verran vastaavanlaisista työtehtävistä sekä itseluottamusta haastavaan työhön. Talon tavoille kuitenkin oppii nopeasti, kun perusasiat ovat hallussa. Salipuolen taidot katsotaan eduksi.

RUOKA INTOHIMONA? Suhtaudumme ruoanlaittoon sekä asiakaskokemukseen intohimoisesti ja pieteetillä. Arvostamme aitoa, puhdasta, yksinkertaista, maukasta, itse alusta asti valmistettua ruokaa. Välitämme aidosti siitä, mitä teemme ja millaisen kokemuksen vieraamme meillä saavat niin ruoan, palvelun kuin kokonaisvalaisen kokemuksen puolesta. Samaa intohimoa ja ammattiylpeyttä vaadimme myös sinulta.

HYVÄ TYYPPI? Asenne ratkaisee. Teemme töitä tiiviissä ja positiivisessa työyhteisössä, hyvällä fiiliksellä, ammattitaidolla ja tekemisen meiningillä. Odotamme myös sinulta vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta.

TERVETULOA TIIMIIMME! Jos tunnet kuuluvasi joukkoon, lähetä vapaamuotoinen hakemus Mimosalle asap info@mimosanaito.fi