Salaattilounas

Arkisin klo 10:30–14:30
09,00€

Lounasbuffetin sydän on iso ja kattava kylmäpöytä, joka koostuu niin kasviksista, hiilihydraateista kuin proteiineista. Tarjolla on joka päivä vaihtuva valikoima tuoreita sekä kypsennettyjä sesongin kasviksia ja vihanneksia sellaisenaan sekä maukkaiksi marinoituina. Tarjolla on myös ruokaisia salaatteeja esimerkiksi ohrasta, kaurasta, kvinoasta, riisistä, perunasta ja muista hiilihydraateista. Proteiinin lähteinä käytämme kasvipohjaisia tuotteita sekä lihaa, kalaa ja juustoja. Lounaaseen kuuluu luomuleipäpöytä + voita ja talon vegelevitettä, kahvi tai tee jälkkäriksi ja vesi juomaksi. Lounaan saat koottua kätevästi myös mukaasi take away-rasiaan.

Lämmin lounas

9,90/10,40/10,90€

Lämpimään lounaaseen kuuluu salaattilounaan lisäksi kaksi eri lämmintä vaihtehtoa. Toinen vaihtoehdoista on kasvipohjainen, vegaaniseen ruokavalioon sopiva. Lämmin lounas ilman lihavaihtoehtoa eli kasvisruokalounas 10,40. Koko lounas sisältäen myös liharuoan 10,90. Meillä on myös keittolounas-vaihtoehto keskiviikkoisin. Keitto+salaatti sisältäen leipäpöydän ja kahvin tai teen 9,90.

Tervetuloa herkuttelemaan hyvällä omalla tunnolla!

Kahvihetki

Tervetuloa rentoutumaan kiireiden keskellä tai muuten vaan viihtyisään ravintolaamme kuuman kahvi- tai teekupillisen ääreen. Kahvimme on Pauligin  juhla mokan tumma paahtoa ja tee luonnonmukaista Just t-teetä. Kahvipavut erikoiskahveihin tulevat paikalliselta Inka paahtimolta. Meiltä saa kahvijuomia tehtynä myös Suomen parhaasta espressosta, Inka paahtimon Ethiopia gelana abayasta (vuoden 2018 espressovoittaja). Lisäksi valikoimasta löytyy terveysvaikutteiset matcha latte ja kurkuma latte. Meiltä myös muita virvoitusjuomia ja smoothieita. Smoothiet valmistamme itse paikan päällä.  Kahvia ja muita juomia kätevästi myös take-away.

Talon smoothiet

Green Dream, Kouvola Sunrise, Vanilla Ice, Berry Heaven ja muita päivittäin vaihtuvia smoothieita. Smoothiet ovat talvitauolla vitriinistä, valmistamme smoothiet tilauksesta.

Kokonaiset raakakakut

– suklaa 52e

– puolukka & kookos 52e

– appelsiinisuklaamousse 52e

– punaherukka & kookos 52e

– lime & pistaasi 55e

– suolasuklaakaramelli 52e

– mustaherukka & vanilja 55e

LISÄÄ KAKKUVAIHTOEHTOJA KYSYTTÄESSÄ! 🙂 Valmistamme tilauksesta myös kokonaisia juustokakkuja, suklaakakkuja, täytekakkuja sekä muita juhlapöydän herkkuja.

Yrityksemme

Aukioloajat

Ma-Pe 10:30-15:30

Yhteystiedot

 info@mimosanaito.fi

050 395 8001

Torikatu 3-5 lh. 106
45100 KOUVOLA

Y-tunnus: 2876836-1