TAKE AWAY

klo 11-15

Valmistamme annokset poikkeuksellisesti suoraan tilauksesta keittiöstä eli buffet jää pienelle tauolle. Keskitämme resurssimme keittiöön minimoidaksemme odotusajan. Voit siis huoletta noutaa lounaasi kiireessäkin! Keskimääräinen odotusaika 5-10 minuuttia.

 

TILAUKSET SUORAAN KASSALTA

(yli viiden annoksen tilaukset voit halutessasi tilata etukäteen)

 

Katso päivän lounasvaihtoehdot lounaslistalta ja valitse

Liha 10,90e

Vege 10,40e

Lihavege 11,90e (reilumman kokoinen annos, jossa molempia ruokia 50/50)

 

Kaikkiin take away annoksiin kuuluu lisäksi 

Premium salaatti (salaatti sesongin herkuista) *
Kahvi/tee

*ilmoitathan, jos haluat salaattiannoksen maidottomana tai gluteenittomana tai sinulla on allergioita, jotka tulee huomioida

 

Lämpimästi tervetuloa nappaamaan mukaan astetta paremmat eväät! 🙂

 

Alla luetellut buffetlounas vaihtoehdot ovat toistaiseksi pienellä tauolla vallitsevan tilanteen vuoksi

 

Salaattilounas

9,00€

Lounasbuffetin sydän on iso ja kattava kylmäpöytä, joka koostuu niin kasviksista, hiilihydraateista kuin proteiineista. Tarjolla on joka päivä vaihtuva valikoima tuoreita sesongin kasviksia sekä ruokaisampia salaatteja esimerkiksi kvinoasta, riisistä, perunasta ja muista hiilihydraateista -höystettynä kasviksilla tietty. Proteiinin lähteinä käytämme kasvipohjaisia tuotteita ja juustoja. Salaattilounaaseen kuuluu  lisäksi luomuleipäpöytä + voita ja talon hummusta, kahvi tai tee sekä hedelmiä jälkkäriksi ja vesi ruokajuomaksi. Lounaan saat koottua kätevästi myös mukaasi take away-rasiaan.

Koko lounas

10,90€

Koko lounaaseen kuuluu salaattibuffa, luomuleipäpöytä + voita ja talon hummusta, kahvi tai tee sekä hedelmiä jälkkäriksi ja vesi ruokajuomaksi sekä lisäksi kaksi eri lämmintä vaihtehtoa. Toinen vaihtoehdoista on liha- kana- tai kalavaihtoehto ja toinen kasvipohjainen, vegaaniseen ruokavalioon sopiva.

Vegelounas

10,40€

Vegelounaaseen kuuluu vegaaniseen ruokavalioon sopiva lämmin ruoka, salaattibuffa, luomuleipäpöytä + voita ja talon hummusta, kahvi tai tee sekä hedelmiä jälkkäriksi ja vesi ruokajuomaksi.

Tervetuloa herkuttelemaan hyvällä omalla tunnolla!

KAIKKI MYÖS TAKE AWAY

Salaattilounas 1,49€/100g

Vegelounas 1,59€/100g

Koko lounas 1,69€/100g

Kahvihetki

Tervetuloa rentoutumaan kiireiden keskellä tai muuten vaan viihtyisään ravintolaamme kuuman kahvi- tai teekupillisen ääreen. Kahvimme on Pauligin  juhla mokan tumma paahtoa ja tee luonnonmukaista Just t-teetä. Kahvipavut erikoiskahveihin tulevat paikalliselta Inka paahtimolta. Meiltä saa kahvijuomia tehtynä myös Suomen parhaasta espressosta, Inka paahtimon Ethiopia gelana abayasta (vuoden 2018 espressovoittaja). Lisäksi valikoimasta löytyy terveysvaikutteiset matcha latte ja kurkuma latte. Janoon suosittelemme paikallisen Verlan limonaadeja, jotka maistuvat niin aidolta kuin aito marja limpparissa voi maistua! <3 Kahvia ja muita juomia kätevästi myös take-away.

Yrityksemme

Aukioloajat

Ma-Pe 11:00-15:00

Yhteystiedot

 info@mimosanaito.fi

050 395 8001

Torikatu 3-5 lh. 106
45100 KOUVOLA

Y-tunnus: 2876836-1